Worship & Tech Days

Worship and Tech Days Logo
Worship and Tech Days i Örnsköldsvik
En dag som ger dig inspiration och verktyg för det du gör i Guds rike. Det blir ljud- & ljusutbildning, nya sånger och nätverkande, ledarskapsundervisning, multimediaworkshops, Gudsmöten, fördjupning kring musik- & lovsångsledning, teknik och musik i gudstjänsten.
Tekniker och musiker skapar Gudstjänst tillsammans. Därför vill vi utvecklas tillsammans. Packa bilar och minibussar och åk tillsammans tekniker, sångare och musiker. Detta kan bli en av era bästa gemensamma dagar.

Vi vet att Gud har lagt ner gåvor i våra sångare,musiker och tekniker för att tjäna i våra Gudstjänster och samlingar och vi ser ett behov av att mötas i tillsammans. Här finns nu en unik möjlighet att för dig som musiker och/eller tekniker som är engagerad i en kyrka att få mötas.

Vi har skapat en dag där vi vill samla sångare,musiker och tekniker för att uppmuntra och inspirera till fortsatt tjänst för Guds rike.

Avståndet mellan teknikplatsen och scenen kan i många fall vara väldigt lång men vi vill visa på att det inte behöver vara det och belysa att vi gör Gudstjänsten tillsammans. Tillsammans som ett team med både musiker och tekniker för att tjäna Gud och Hans rike med de gåvor Han lagt ner i våra liv. Eftersom sångare, tekniker och musiker skapar Gudstjänst tillsammans vill vi också utvecklas tillsammans. Den här dagen ger oss dessutom en unik möjlighet att nätverka och träffa likasinnade.

Det blir en dag som ger dig inspiration och verktyg för det du gör i Guds rike. Det blir ljud- & ljusutbildning, nya sånger och nätverkande, ledarskapsundervisning, multimediaworkshops, Gudsmöten, fördjupning kring musik- & lovsångsledning, teknik och musik i gudstjänsten.
Därför inbjuder vi dig och er som på något sätt är engagerade inom musik och teknik i kyrkan till en heldag i Pingstkyrkan i Örnsköldsvik den 6 maj 2017.

Swedish Gurus of Tech och MÖT är glada att tillsammans få bjuda till denna viktiga dag.

Dagen kostar bara 200 kr per person (150 kr med teamrabatt). Då ingår mat och fika. Kolla in länken till anmälan för att se våra fina teamrabatter.
OBS! priset kommer att höjas desto den 23 april så se till att anmäla dig så fort som möjligt.

EVENTINFORMATION
Lördag, 6:e maj, 2017 från 11:00 till 19:00

PLATS
Pingstkyrkan Örnsköldsvik Lasarettsg. 11A 891 33 ÖRNSKÖLDSVIK,, Sweden – Se karta

ARRANGÖR

Pingst
MÖT – Musik, Överlåtelse och Tro
Swedish Gurus of Tech
Nynäs Pingst
Pingstkyrkan Örnsköldsvik

SCHEMA
Vi kommer öppna dörrarna från 10 och starta dagen vid 11 och avsluta vid 19 tiden, ett mer utförligt schema kommer. Vi vill uppmuntra till så mycket nätverkande som möjligt så vi har försökt lägga längre raster, ta nu vara på denna unika möjlighet och missa nu inte det här.

Tiderna kan komma att justeras
10-11 Kyrkan öppen, mackfika
11.00 Start – Välkommen, så här tänker vi
 Gudsriket
Rast 30 min
Gemensam samling 45 min
Rast 30 min
Olika spår 1 45 min
Mat 60 min
Olika spår 2 45 min
Rast 30 min
Lovsång/bön 45 min
Fika 30 min
Olika spår 3 45-60 min
19.00 Avslut

Länk till biljetter här
Eventbrite - Worship & Tech Days

MER INFO
Läs mer om MÖT här: https://www.facebook.com/MÖT-Musik-Överlåtelse-Tro-806489812745930/?fref=ts
Läs mer om Swedish Gurus of Tech här: http://swedishgurus.se

TALARE
Under dagen kommer flera intressanta talare som kommer att prata om att vara i tjänst i församlingen, om vikten att inkludera varandra och hur vi kan bli bättre tillsammans. Utöver detta kommer vi även att dela in oss i mindre ”intressegrupper” där man mer praktiskt inriktar sig på ett speciellt ämne.

 

samuelSamuel Hector
Samuel är Musikkonsulent på Pingst och en välkänd musiker, föreläsare och inspiratör.

 

 

albinAlbin Söderström
Albin Söderström är en av grundarna till nätverket Swedish Gurus of Tech som växt snabbare än väntat runt om i Sveriges kyrkor sedan starten 2011. Albin föddes i Västerbotten 1982 och flyttade vid 10 års ålder till Nynäshamn där han blev medlem i Pingstkyrkan. Idag är han del av församlingens andliga ledarskap och frivilligt engagerad som tekniker, ledare och predikant i en kyrka som når ca 40 besökare varje helg men ständigt försöker att sträcka sig till nya nivåer när det gäller produktion med inga eller väldigt små ekonomiska medel.

 

Gustafsson-JohanJohan Gustafsson
Johan Gustafsson en av initiativtagarna till Swedish Gurus, har alltid varit intresserad av teknik och började som ljudtekniker i Nynäs Pingst som 12 åring. Johan jobbar till vardags som IT system specialist inom vården i Stockholm men extraknäcker som ljustekniker men vänstrar lite på ljud också. Johan har alltid varit förundrad över varför kyrkan inte är den som sätter standard när det gäller teknik och produktion då vi har det bästa budskapet men envisas med att inte använda resurserna som finns för att presentera evangeliet på ett bättre sätt. Förutom teknik är ledarskapsfrågor något som ligger varmt om hjärtat, typ ”varför leds och uppmuntras inte tekniker på ett bra sätt i många kyrkor?”

 

David Andersson
David är en passionerad ljudtekniker och driver företaget ”David Audio”. Engagerad bl.a som ljudansvarig under Lapplandsveckan. Kommer under dagen att hålla en grundkurs i ljudteknik.

 

 

 

Fler talare och resurser kommer att presenteras allt eftersom.

Inriktningar
Vi kommer ha flera inriktningar både inom musik och teknik, dessa kommer att presenteras närmare på hemsidan.

 

sg  Print

pingst  np