Swedish Gurus Tech Days – Umeå 18

Swedish Gurus Tech Days

Vi kommer att köra en SG Tech Days, ett koncept vi testade för några år sedan som går ut på att göra en lite mindre och regional dag för oss tekniker i kyrkan. En dag där vi träffas under ett tema och på en plats som hjälper oss att fokusera på det temat. Det blir en dag med intressanta föreläsare inom det område vi valt för dagen och om tjänsten som tekniker. Självklart kommer det att finnas relevanta utställare av olika slag. Kort sagt blir det en dag med möjligheten att lära sig något nytt, friska upp minnet, träffa likasinnade och knyta nya kontakter.

Vi har länge känt att det behövs mer tid och fler praktiska exempel på vad som görs runt om i landet. Under hösten samlar vi tekniker runt om i vårt land på Swedish Gurus Conference (SGC). SGC fyller en del av behovet för oss och för att komplettera SGC har vi valt att arrangera Tech Days som ett sätt att vidareutveckla nätverket.

 

Varför Tech Days?

Med Tech Days hoppas vi att vi kan ge mer tid och utrymme för specifika områden vid flera tillfällen under året och på så sätt tillmötesgå behovet av att träffas, utbyta kunskap och erfarenheter, att uppmuntras, utmanas och utvecklas tillsammans.

Tech Days är inte bara till för de som är aktiva inom just det området vi valt för det tillfället utan vi vill att så många som möjligt ska komma och känna gemenskap. Kom ihåg att du inte är ensam i din tjänst även om det ibland kan kännas så. Vi gör det här tillsammans.

 

Första Swedish Gurus Tech Days hölls i Pingstkyrkan i Västra Frölunda den 14 mars 2015. Den här dagen vart så lyckad att vi körde 2 dagar till under 2015, Umeå den 2 maj och Järfälla den 9 maj. Tech Days vidareutvecklades sedan till ”Worship & Tech Days” där vi samlades tillsammans med musiker.

Eventet kommer att kosta 200kr. då ingår lunch och fika på plats.

Vad händer på Tech Days?

Fler och fler kyrkor går i tankar på att investera i ny teknik, allt ifrån en trådlös mikrofon till en helt ny ljudanläggning eller från några färgfilter till ett nytt ljusbord och rörliga lampor. En del vet precis vad de vill ha andra inte ens var de ska börja leta. Det är många frågor man ställs inför; både som tekniker och teknikgrupp som ska använda sakerna men också som församling för att se vad man vill satsa på för framtiden och den verksamhet man står i.

Av denna anledning kommer vi få höra ett par intressanta case från församlingar som gjort helt nya installationer i sina kyrkor:

Under dagen kommer vi att få lyssna till intressanta talare som bl.a.

Joseph Persson

Albin Söderström

Johan Gustafsson

Och fler kommer snart…

Vi kommer att presentera nya intressanta produkter att hålla utkik efter samt allmänna råd och tips på vad man bör ha i tankarna när man ska köpa nytt.

Panelsamtal och Q & A – Ställ frågor och få svar! Vi vill vara en resurs för er, precis som Ni alla är med och är en resurs för varandra i SG-nätverket!

Vi kommer även ha utställare där med massor av intressanta produkter som du kan kolla in och prata med dom om!

Info om utställarna kommer snart.

 

Vi hoppas att du och ditt team av tekniker eller teknik-intresserade kommer och gör den här dagen till allt den kan bli! Tillsammans gör vi det bättre!

Vi ses i Church of Hope i Umeå den 5 maj 2018!

 

Anmäl till Tech Days Umeå här
Eventbrite - Swedish Gurus Tech Days - Umeå

Church of Hope Umeå

Verkstadsgatan 5, 904 32 Umeå

Google maps

 

Schema

Vi kommer dra igång 11.00 och kommer sluta vid ca 18.00.

 

Tema

Ljud