SGC17

Swedish Gurus Conference 2017

We serve a different King

Nu är det dags för årets upplaga av Swedish Gurus Conference (SGC). Detta är den femte i ordningen och som förra gången kommer vi att vara i Pingstkyrkan i Uppsala den 13-14 oktober.

Fredag den 13 oktober kommer vi anordna en ”Tack-kväll” för alla som kan/vill.

Vi kommer att ha en kväll med lite spex, bra talare, sköna människor och bra häng. Dessutom bjuder vi på mat och får lyssna till flera spännande talare som kommer att vara med och dela med sig av vad han har på hjärtat.
Detta gör vi som ett TACK till dig som på något sätt engagerar dig tekniskt i din församling. Det här är alltså vårt sätt att säga tack för att du finns, tack för det du gör och tack för den tid du lägger ner.

Vi kommer att dra igång vid 20 tiden och håller på så länge vi orkar.

Missa inte fredagkvällen på SGC17

Lördagen den 14 oktober kommer att innehålla en massa godsaker.

Lördagen är själva konferensdagen och då kan du bland annat:

   • Kolla in vår utställning med en massa olika prylar.
   • Lyssna till flera intressanta talare som på våra Main Sessions pratar om vad de står i och vad det innebär att vara i tjänst i församlingen som tekniker.
   • Nörda ner dig på våra Breakouts/seminarier inom olika områden såsom ljud, ljus, video, grafik, ledarskap och produktion.
   • Fira Gudstjänst med varandra, dela nattvarden och söka Gud tillsammans i en miljö där vi tänker lite extra på just dig.
   • Breakouts/seminarierna kommer att gå parallellt vilket tyvärr innebär att man inte kommer att kunna gå på allt. Man får helt enkelt välja spår under dagen (självklart får man byta om man vill).

mer info om alla breakouts kommer här

 

Jeff Sandstrom är en prisbelönt producent och ljudtekniker sedan 20 år och som bl a har arbetat som FOH-ljudtekniker för Chris Tomlin. Jeffs hjärta för att hjälpa kyrkor att växa har lett till utvecklingen av Sonnet House, en organisation som är utformad för att träna och utveckla kyrkproduktionsteam med verktyg för teknisk skicklighet, kreativ kommunikation och andlig koppling till Gud och varandra. Jeff är en del av North Point Community Church i Atlanta och driver tillsammans med Andrew Stone och Lee Fields MxU.

Vi är otroligt stolta att för tredje året även få ha Andrew med oss på SGC. Andrew Stone har arbetat som ljudtekniker, produktionschef, turnéchef och nästan allt där emellan de senaste 25 åren. Att spendera det mesta av den tiden i den turnerade världen med ett brett utbud av underhållare har hjälpt honom att få ett unikt perspektiv som han använder i sin nuvarande position som produktionschef och ljudtekniker på Church on the Move i Tulsa. Andrew är också med och driver Church Technical Leaders som är ett stort nätverk för tekniker i kyrkan i USA och MxU tillsammans med Jeff Sandstrom och Lee Fields.

Ljud

Ljus

Video / ProPresenter

Övriga medverkande på Breakouts

 

Schemat för dagen (ändringar kan förekomma)

Börjar Slutar Längd
Doors 09:00 10:00 01:00
Main Session 1 10:00 11:00 01:00
Rast 11:00 11:30 00:30
Breakout 1 11:30 12:15 00:45
Rast, Lunch 12:15 13:15 01:00
Main Session 2 13:15 14:00 00:45
Rast 14:00 14:30 00:30
Breakout 2 14:30 15:15 00:45
Rast, fika 15:15 15:45 00:30
Breakout 3 15:45 16:30 00:45
Rast, middag 16:30 17:30 01:00
Main Session 3 17:30 18:15 00:45
Q&A ”Mjukt avslut” 18:15 19:00 00:45
19:00


Utställare i år kommer att vara

   

        

 

Anmälan till SGC17 sker på EventBrite via länken nedan.

Eventbrite - Swedish Gurus Conference 2017
OBS! Mat för lördagen köpes som separat biljett, se biljettyper på Eventbrite.

Missa nu inte SG17! Tillsammans gör vi det bättre.

 

 Se vår info film om SGC17 här

 

Frågor på det?

Vem är SG till för?

SG är till för alla som har intresse för teknik i kyrkan och vill vara med och förbättra möjligheten att sprida evangelium om Jesus. SGC är när vi träffas och hänger en dag och ökar på kunskapen och kontaktnätet samt en dag av inspiration och uppmuntran.
SGC är till för alla!

I år har även pastorer och ledare som vill få lite mer inblick i vad som sker i huvudet på alla dessa tekniker en särskild möjlighet att delta.

Jag är inte så teknisk, kan jag komma?

JA! det är klart du kan. Har du ett brinnande hjärta för att med teknik underlätta för predikanter, sångare och allt annat som händer i en kyrka måste du komma.

Jag är pastor/ledare varför ska jag vara där?

Är du pastor eller ledare ska du absolut komma. Åk med dina tekniker och få en inblick i vad de står i och vad de håller på med.  Tillsammans med andra ledare samlas vi på flera olika ledarseminarier som bl a kommer att handla om hur man leder och kommunicera med tekniker och hur man kan nyttja all den talang och kunskap som finns i denna lite speciella grupp människor som vi kallar tekniker.
Även i år finns det spår med inriktning på produktion där vi kommer att försöka samla tankarna kring vad det här med produktion i Kyrkan egentligen innebär.

Mat?

Vi kommer att bjuda på mat på fredagkvällen

Lördagen kan man köpa matbiljetter till i förväg (se separat biljett på Eventbrite)

OBS! Det kommer inte att gå att köpa matbiljetter på plats utan dessa måste köpas i förväg.

Logi?

Logi finns att det gott om i Uppsala. Lättast är att kolla på exempelvis hotels.com för att hitta hotell och vandrarhem som finns i närheten. (Varje deltagare ansvarar själva för boendet.)

Vi har fått in tips på boende och och ni bokar på Selmas hytt & salong får ni ett dubbelrum för 500:- per natt. Använd koden SGC2017 för att få rabatten

kolla mer på www.selmashytt.se eller booking.com

 

Jag har känner ingen annan som vill åka, vad ska jag göra?

Kom hit och lär känna någon. Vi är ibland kända för att vara lite blyga som tekniker men tekniska prylar brukar vara en väldigt bra ”icebreaker”. Kom och knyt ett par nya kontakter.

Kostar det något?

Nej… Varken fredagen eller lördagen kommer att kosta något att delta. Vi vill göra det här för er för att vi tycker att ni är värda det och så länge vi har något att säga till om kommer själva evenemanget alltid att vara gratis.

Det måste ju kosta massor att genom föra det här?

Ja, det är korrekt. Det finns några som verkligen vill att det här ska hända och som gör det möjligt…

Vill du ge ett bidrag så är det mer än välkommet. Det finns också möjlighet att på andra sätt sponsra det här. Kontakta oss om du på något sätt vill underlätta för kommande SG-event.

Jag jobbar professionellt med ljud, ljus och bild, varför ska jag komma?

Varför skulle du inte komma? Om du kan det här så måste du ju komma och ge tillbaka/vidare! Var med och bidra med din närvaro och knyt nya kontakter.
Tänk så här: ”Om jag med allt mitt kunnande och min erfarenhet kan hjälpa någon att bli en bättre tekniker/ledare i kyrkan har jag ju en verkligt bra anledning att vara där.”
Ge av din kunskap och erfarenhet.  Var med och uppmuntra och utmana, prata med och tipsa andra tekniker om hur de kan bli bättre. Vem vet, kanske lär du dig något av bara farten?

Hur hittar jag till Pingstkyrkan i Uppsala?

Det ligger på Sankt Persgatan 9, 753 20 Uppsala

Nära med flyg, tåg och bil…  (Länk till maps)

Måste man vara där 2 dagar? Vad är det egentligen som händer på fredagen?

Nej, det går jättebra att bara komma på lördagen. Men du kommer att missa något om du inte är där på fredagen, det vill vi lova. Fredagen kommer att vara som en stor ”Tack kram” för att ni är så bra och vill tjäna med de gåvor som Gud har gett er! Därför fixar vi en kul kväll med mat och lite annat för er, det kommer bli grymt bra…
OBS! Det är separat anmälan för fredagkvällen!

Vilka är det som anordnar det här?

Nätverket Swedish Gurus of Tech, Pingst Nynäshamn, Pingstkyrkan i Uppsala och Pingt tillsammans med diverse sponsorer (se sponsor/tack listan).

Är det här bara till för Pingst eller får man komma om man tillhör något annat samfund/kyrka?

Nätverket är till för alla som jobbar med teknik i kyrkan. Oavsett vilken kyrka eller samfund du tillhör är du välkommen.