SGC

Skulle nog säga att SGC 2019 kommer bli det bästa vi har gjort så missa inte SGC den 20-21 september 2019

Swedish Gurus Conference 2019

För en del har vi blivit lite av en tradition och för andra är vi en ännu inte utforskad möjlighet. Nu är det hur som helst dags att anmäla sig till Swedish Gurus Conference 2019 eller SGC19 som vi kallar det.


I år har vi glädjen att återigen få ha Todd Elliott från Chicago med oss igen. Todd är grundare av Filo och har även varit TD på Willow Creek.
för mer info om vad Todd och Filo gör kolla in deras hemsida https://filo.org/

Mer talare och info om breakouts finns längre ner på sidan.

Vad är SGC19?
Kort sagt är SGC19 en konferens för dig som på något sätt är involverad i teknik och/eller produktion i Kyrkan och:
1. Vill träffa andra som håller på med samma eller liknande saker i Kyrkan
2. Vill lära dig mer om t ex ljud, ljus, video eller hur man på bästa sätt leder ett team med tekniker.
3. Vill vara med och uppmuntra andra likasinnade hjältar som precis som du (för det mesta) jobbar ideellt vecka ut och vecka in för att din lokala Kyrka ska bli så bra som Gud vill att den ska vara.

När är SGC19?
I år träffas vi som kan redan på fredag den 20:e september för att umgås, äta god mat och ha allmänt trevligt tillsammans. Själva konferensen börjar på lördag morgon den 21 september (se schema för mer info) och håller på till kvällen så att ni precis som vi kan vara tillbaks på mixplats till söndag om det behövs!

Var är SGC19?
I år träffas vi i Pingstkyrkan i Uppsala som tagit emot oss med öppna armar under flera år.
Vi är oerhört glada över att få vara där i år igen.

Vilka är ni då?
SGC19 anordnas av nätverket Swedish Gurus of Tech, Pingstkyrkan i Nynäshamn, Pingstkyrkan i Uppsala och Pingst.
Nätverket Swedish Gurus of Tech består av kristna tekniker (både ideella och professionella) från alla hörn av landet och i stort sett alla kristna samfund.
Även om de flesta av oss som leder nätverket har sin andliga hemvist i Pingst ser vi med glädje på bredden av människor som engagerar sig i nätverket.
Vi finns till för att uppmuntra, utrusta och utmana alla som på något sätt är involverade kring teknik och produktion i Kyrkan.

Kostar det något?
Såklart att det gör, du måste ta dig till konferensen och om du inte råkar bo i Uppsala finns det kostnader förknippat med transport.
Vill du vara med under både fredag och lördag behöver du antagligen någonstans att sova annars finns det stor risk att du inte kan ta vara på all fantastisk undervisning vi erbjuder på lördagen.
Om du inte fastar under helgen (vilket är både nyttigt för anden och plånboken) behöver du dessutom äta. Vi rekommenderar att du köper matbiljett så att du har både lunch och middag klara redan innan du kommer hit men om du vill kan du lösa det genom att äta någonstans runt omkring kyrkan. (Varför du skulle vilja göra det och gå miste om alla schyssta människor som du kan snacka med under rasterna vet vi inte med det är fullt möjligt.)
Om du räknar bort de här kostnaderna är konferensen däremot helt gratis. Det betyder alltså att vi inte tar ut någon avgift för konferensen. Skulle du vilja betala något ändå kan du swisha till nr 1230972430.

Något annat jag behöver veta?
1. Det kommer att finnas en hel del leverantörer på plats som vill visa upp utrustning för oss. Se swedishgurus.se/sgc för uppdaterad lista.
2. En del av undervisningen sker på engelska, kontakta oss om du önskar tolkning till svenska.
3. Se till att ta till vara på rasterna, knyt nya kontakter eller ta hand om gamla.
4. Du kommer inte att kunna gå på allt, en hel del undervisning sker i parallella spår. Du får helt enkelt välja vad du tycker passar dig bäst. Eller varför inte utmana dig själva och se om du kan lära dig något helt nytt i år?
5. Boende går att boka på flera platser runt om i Uppsala, det finns fler bra hotell precis i närheten av Pingstkyrkan.
6. Om du köper matbiljett och behöver avboka den är det fullt möjligt fram till och med datumet då de slutar att säljas. Efter det lägger vi order på catering och har då inte längre möjlighet att betala tillbaka. Eventbrites förmedlingsavgift är ej återbetalningsbar.
7. Information om talare, medverkande och innehåll för dagarna hittar du så fort det släpps på hemsidan.
8. Sista anmälningsdag för fredagkvällen och möjlighet att köpa matbiljetter är måndag den 16 september kl 23.30. Lördagen kan du anmäla dig tills vi sätter igång men såklart vill vi ha din anmälan så snart som möjligt.

Så, det var nog allt vi kan komma på i informationsväg. Tycker du vi missat något eller önskar förtydligande går det att kontakta oss. Håll också koll på vår hemsidaFacebook-sida eller Youtube-kanal för kontinuerliga uppdateringar inför konferensen.

Ses i Uppsala! Det kommer att bli grymt bra.

/Swedish Gurus of Tech.

Anmälan sker som vanligt på Eventbrite via länken

Eventbrite - Swedish Gurus Conference 2019

Fredagkvällen

Vi drar igång vid 20.00 (dörrarna öppn från 19.30)

 

Schema för SGC19 – Lördag 21/9 -2019

Breakouts

InEar monitor med Joseph Persson

Ljudteknik med David Andersson

Tracks med Kenneth Jonsson, Gabriel Hagenfors och Johan Gustafsson

Ledarskap och relationer med Todd Elliott, Joseph Persson och Alfred Nygren

Ljus med Linus Pansell, Pontus Rydebjörk, Isak Gabre och Linus Colling

Video, film och grafik med LT Jarl

Fler kommer presenteras snart…

Utställare i år

Några varumärken som representeras

      

Mer info kommer fortlöpande.