MxU

Ljudteknikerutbildning och konferens för kyrktekniker

Välkommen till Mxu

Vi vill inbjuda dig som håller på med ljud i kyrkan till en utbildningsdag som saknar motstycke i svensk kristenhet. Vi var några stycken som åkte över till USA för 2 år sedan och deltog i en ljudutbildningsdag som anordnades av 3 väldigt duktiga kyrkljudtekniker där vi fick lyssna till hur man kan bli bättre på att mixa ljud i kyrkan, tips, tricks och väldigt mycket matnyttig information, idéer och inspiration på ett sätt vi aldrig hade varit med om innan. Efteråt gick vi därifrån med en känsla att det här måste vi ta till Sverige och NU blir det verklighet! Missa inte MxU i Uppsala den 20 januari 2018!

Vad är MxU?

MxU är kort förklarat en ljudteknikerutbildningsdag.

Här får du möjligheten att sitta och lyssna när 3st extremt rutinerade ljudtekniker pratar om hur de gör ljud i kyrkan. De pratar om vad som krävs och hur man gör det med hjärta och teknik för att Jesus ska bli känd.
Andrew, Jeff och Lee har alla turnerat med stora artister och valt att ta anställning i kyrkan och jobba med ljud och människor för att kyrkan ska kunna använda teknik på bästa möjliga sätt för att göra Jesus känd. De har erfarenheten, kunskapen och rutin men också en förmåga att lära ut och låta oss få del av det de gör så bra för att vi ska kunna växa i vår tjänst i vårt sammanhang.

Det här är en heldag för dig som håller på med ljud i kyrkan eller dig som är intresserad av teknik i kyrkan.

Varför behöver vi det här och varför ska du komma?

För att alla kyrkor har eller behöver bra ljudtekniker som gör sitt bästa med de resurser som finns för att budskapet om Jesus ska nå deltagarna i Gudstjänster och möten med så lite distraktion som möjligt. Vi kan alla bli bättre, varför inte satsa lite på våra tekniker?

Om det är du som är ljudtekniker i din kyrka bör du komma, om du vet om andra som är ljudtekniker i en kyrka bör du se till att de kommer och om du ledare i kyrka som har tekniker är det här ett superbra tillfälle att investera i och uppmuntra dem. Ge era tekniker de bästa möjligheterna att tjäna församlingen genom att skicka dem på denna utbildningsdag.

Vad kommer att hända under dagen?

Det kommer 3st riktigt duktiga ljudtekniker från USA som sätter sig med sina mixerbord i mitten av en kyrksal. De har med sig digitala inspelningar från deras kyrkor som de spelar upp. Deltagarna för sitta med i lyssna på den dialog som uppstår när Andrew, Lee och Jeff pratar med varandra om hur de gör när de mixar och varför. Det här sättet att demonstrera och förklara är oerhört lärorikt och vi vågar säga att alla har möjlighet att lära sig något.

   

Vilka är amerikanarna?

Andrew Stone är ljud och produktionsansvarig i Church on the Move i Tulsa Oklahoma.

Jeff Sandstrom har turnerat med Chris Tomlin under många år och är aktiv med en teknik och produktionsbibelskola i North Point i Atlanta

Lee Fields är ljud och produktionsansvarig i Bayside Church utanför San Fransisco

Vilka står bakom det här?

MxU, Swedish Gurus of Tech, Nynäs Pingst, Uppsala Pingst och Church Technical Leaders

Läs mer om dessa på vår hemsida

 

Sagt om MxU

”Det är så sjukt intressant att få lyssna till de här tre killarna för de är så otroligt rutinerade och har hjärtat på rätt ställe eftersom inget av det som sägs skulle spela någon som helst roll om inte Jesus är i centrum och allt vi gör det gör vi för Honom. Jag är otroligt stolt och glad att det här blir av och vi får lyssna till dem på hemmaplan” -Johan

”Trots att jag inte är ljudtekniker är MxU något jag verkligen kan rekommendera. Att som tekniker i en kyrka få vara med i ett sammanhang med så oerhört mycket samlad kompetens och erfarenhet gör att man lär sig nya saker nästan utan att veta om det. Jag har blivit en bättre kyrktekniker tack vare MxU. ” -Albin

Mer information och biljetter hittar du på MxUs hemsida

http://mxu.rocks
Kolla deras Instagram
https://www.instagram.com/mxurocks/
och på Eventbrite
https://www.eventbrite.com/e/mxu-sweden-tickets-39136612662

kort sammanfattad info om MxU den

När? 20 januari
Var? Pingstkyrkan i Uppsala. Sankt Persgatan 9, 753 20 Uppsala Karta här
Kostnad? 55 dollar, köpes via eventbrite (ej lunch)
Nivå? Alla kan komma, om du precis har börjat med ljud eller om du är bland dom bästa i Sverige på ljud så borde du komma. Oavsett din nivå så kommer du gå därifrån väldigt inspirerad!

Välkommen och hoppas vi ses i Uppsala

/Johan & Albin
Swedish Gurus of Tech