Nu på Torsdag är det Bättre igen!

Bredare. Det här är vår andra onlinekväll av fyra. Du kommer få lyssna till Eric Liljero när han talar om att nå bredare. Dessutom breakouts med talare från Hillsongs globala nätverk. Kvällen är powered by Hillsong Sweden.Bättre är en onlineupplevelse. För att komma ut på andra sidan våren lite bättre. Bättre på ditt hantverk och närmare Jesus. Fyra tillfällen som hjälper dig växa i lärjungaskap och vässa dina färdigheter.Calling all creatives
För dig som sysslar med musik, lovsång, bild, ljud, ljus, foto, grafik, produktion, kommunikation, kodning, form, konst och annat skapande. Var med själv eller samla hela teamet (om man får).Boka in de tre kvällar som är kvar
11 februari, 18 mars, 15 aprilDu kommer till zoommötet genom att klicka på den här länken:

Mer info på http://kreativ21.se/