I början av december i år finns det möjlighet att besöka produktionen på julshowen This Is Christmas. Showen arrangeras av Hillsong Church och deras vision är att till svenskarna sprida vad julen egentligen handlar om. This Is Christmas har under många år vuxit till att bli en av de absolut största julshowerna i Sverige och har en imponerande arenaproduktion innehållande stora videoskärmar, kameraproduktion, ljud och ljusdesign, dekorteam och lösningar, musiker och massor av dansare.

Den 8 december i Lisebergshallen i Göteborg, och den 15 december i Hovet i Stockholm mellan klockan 18-20 finns möjligheten att besöka produktionen. Tillsammans med produktionsledare Pontus Rydebjörk kommer du få gå in backstage, hänga lite, ställa frågor, och inte minst kika på all teknik som tillsammans gör showen. Där finns även ljustekniker Johan Gustafsson och ljusdesigner Isak Gabre på plats som guidar runt mellan olika områden och vi lovar att det kommer att bli ett intressant, tekniskt och nördigt besök.

Är du intresserad av detta så maila info@swedishgurus.se och säg att du kommer så vet vi hur många det blir.

Vill man även se showen så finns biljetterna att köpa på http://thisischristmas.nu/